/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F29376c36e191fc312b7363f60be3ed86.jpg)
Щоб все було ідеально: перевірені секрети, з якими паска не буде кришитися
Для того, щоб паска мала ідеальну текстуру, важливо звернути увагу на кілька нюансів. Вони можуть здаватися незначними, але грають ключову роль у приготуванні великодньої випічки, інформує 24 Канал.
Обирайте правильне борошно
Для паски найкраще підійде борошно першого сорту. На відміну від борошна вищого ґатунку, в ньому багато клейковини та крохмалю – саме те, що потрібно для великодньої випічки.
Окрім того, з таким борошном тісто залишиться еластичним, збереже форму під час випікання, а паска вийде легкою та повітряною.
Секрет вдалої паски – у замішуванні тіста / Фото Freepik
Також варто точно дотримуватися пропорцій, які вказані у рецепті. Найменша похибка вплине на консистентність тіста, а відтак – і на кінцевий результат. Тісто потрібно вимішувати довго і ретельно, не менш як 15 хвилин, щоб воно було еластичним, гладким та набрало клейковини.
А ще не забувайте додати сіль. Вона не тільки зробить смак тіста виразнішим, а й покращить консистенцію тієї ж клейковини.
Швидкі та дуже смачні: перевірені салати на Великдень.

