/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F3799a42332e7c42b7f2b7b7de3abbd8e.jpg)
Покладете до великоднього кошика: як смачно запекти підчеревину
Хороша альтернатива покупній ковбасі
Ще задовго до Великодня господині починають ретельно планувати, що ж покласти до святкового кошика. Усе має бути не лише смачним, а й символічним: запашна паска з рум’яною скоринкою, що символізує Христа — хліб життя, крашанки — як знак нового життя, духмяна ковбаска, сир, масло, хрін і, звісно ж, м’ясні страви.
Серед них почесне місце займає соковита, ароматна підчеревина — з хрусткою шкіркою, пряним маринадом і ніжною серединкою. Саме така страва стане гідною окрасою як кошика, так і великоднього столу, зберігаючи традиції і додаючи особливого смаку великому святу. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "kozina_food0".
Як приготувати підчеревину
Інгредієнти:
- 1,5 кг підчеревини;
- 1,5 ст. л. солі;
- 3 ст. л. соєвого соусу;
- 3 ст. л. майонезу;
- 6 зубчиків часнику;
- перець, паприка;
Спосіб приготування:
1.М'ясо посолити, поперчити, додати тертий часник.
2.Влити соєвий соус, майонез, перемішати та зверху накрити харчовою плівкою.
3.Запікати за температури 180 градусів 1 годину, розрізати рукав та запікати ще 30 хвилин.

