Не все так складно, як вигадують: як приготувати безе – меми явно перебільшують
Не все так складно, як вигадують: як приготувати безе – меми явно перебільшують

Не все так складно, як вигадують: як приготувати безе – меми явно перебільшують

Головне у приготуванні безе – ретельно відділити білки від жовтків. Якщо цього не зробити – білки погано збиватимуться, що й призведе до "мемних" труднощів. Як приготувати безе без зайвих клопотів – розповість 24 Канал.

Рецепт безе

  • Час: 1 година 10 хвилин
  • Порцій: 12

Інгредієнти:
– 3 яєчні білки;
– 2 чайні ложки ванільного цукру;
– 150 грамів звичайного цукру.

Приготування:

  1. Змішайте звичайний цукор із ванільним у невеликій мисці.В іншому посуді збийте білки до стійкої, пишної піни.

  2. Поступово додайте цукрову суміш до білків, не припиняючи збивати міксером. Збивайте ще приблизно 5 хвилин, поки кристали цукру повністю не розчиняться.

  3. Застеліть деко пергаментним папером.

  4. Перекладіть отриману білкову масу в кондитерський мішок із насадкою, яка вам до вподоби. Відсадіть невеликі порції безе на підготовлене деко.

  5. Випікайте в попередньо розігрітій духовці за температури 100 – 120 градусів. Час випікання залежить від розміру: маленьким вистачить 50 хвилин, середнім – близько години, а великим потрібно до 80 хвилин.

  6. Перед тим, як знімати безе з пергаменту, дайте їм охолонути.

Смачного!

Щоб не зашкодити здоровʼю: як обирати молоду картоплю.

Джерело матеріала
loader
loader