/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc0e4e181ec1ca7c2bc2406cbe47d6397.jpg)
Не все так складно, як вигадують: як приготувати безе – меми явно перебільшують
Головне у приготуванні безе – ретельно відділити білки від жовтків. Якщо цього не зробити – білки погано збиватимуться, що й призведе до "мемних" труднощів. Як приготувати безе без зайвих клопотів – розповість 24 Канал.
Рецепт безе
- Час: 1 година 10 хвилин
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– 3 яєчні білки;
– 2 чайні ложки ванільного цукру;
– 150 грамів звичайного цукру.
Приготування:
Змішайте звичайний цукор із ванільним у невеликій мисці.В іншому посуді збийте білки до стійкої, пишної піни.
Поступово додайте цукрову суміш до білків, не припиняючи збивати міксером. Збивайте ще приблизно 5 хвилин, поки кристали цукру повністю не розчиняться.
Застеліть деко пергаментним папером.
Перекладіть отриману білкову масу в кондитерський мішок із насадкою, яка вам до вподоби. Відсадіть невеликі порції безе на підготовлене деко.
Випікайте в попередньо розігрітій духовці за температури 100 – 120 градусів. Час випікання залежить від розміру: маленьким вистачить 50 хвилин, середнім – близько години, а великим потрібно до 80 хвилин.
Перед тим, як знімати безе з пергаменту, дайте їм охолонути.
Смачного!
Щоб не зашкодити здоровʼю: як обирати молоду картоплю.

