Розберуть першим: готуємо ресторанний салат з персиками та прошуто на Великдень
Розберуть першим: готуємо ресторанний салат з персиками та прошуто на Великдень

Розберуть першим: готуємо ресторанний салат з персиками та прошуто на Великдень

Легкий та неповторний салат стане однією з перших страв, яку гості розберуть на великодньому столі. Рецептом салату з персиків та прошуто з фісташковим песто ділиться 24 Канал з посиланням на Food.

Салат з персиків та прошуто з фісташковим песто

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4 – 6

Інгредієнти для салату:
– 240 грамів руколи;
– 1/2 стакана м'яти;
– 6 персиків;
– 200 грамів сиру моцарела;
– 12 шматків прошуто;
– 1 столова ложка фісташок;
– хліб цільнозерновий – на смак.

Для соусу:
– 1 стакан руколи;
– 1/2 стакана м'яти;
– 1 зубчик часнику;
– 35 грамів фісташок;
– 20 грамів пармезану;
– 125 мілілітрів оливкової олії.

Приготування:

  1. Для фісташкового песто покладіть в кухонний комбайн руколу, м'яту, часник, фісташки та пекоріно або пармезан і подрібніть їх до стану дрібної крихти.
  2. Не вимикаючи комбайн, тонкою, рівномірною цівкою додайте олію, доки маса не змішається. Приправте.
  3. На велике сервірувальне блюдо викладіть руколу і м'яту. Зверху викладіть персик, моцарелу та прошуто, злегка перекриваючи один одне.
  4. Полийте соусом песто та посипте фісташками. Подавайте до столу з тонкими скибочками смаженого хліба.

Смачного!

Теж приготуйте: вітамінний салат з буряка та фети.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader