Салат "Каприз" з чотирьох інгредієнтів — ідеальна страва на Великдень, на яку не потрібно витрачати багато часу
Салат "Каприз" з чотирьох інгредієнтів — ідеальна страва на Великдень, на яку не потрібно витрачати багато часу

Салат "Каприз" з чотирьох інгредієнтів — ідеальна страва на Великдень, на яку не потрібно витрачати багато часу

Ніжна варена куряча печінка, гострувата морква по-корейськи, пряна маринована цибуля та делікатні яйця — ідеальне поєднання для салату, який обов’язково стане зіркою великоднього застілля.

Процес приготування:.

Цибулю нарізати на чверть кільця і перекласти в миску.

Додати сіль, цукор, оцет і залити гарячою водою, залишити маринуватись на кілька хвилин.

Курячу печінку відварити до готовності, охолодити й натерти на великій тертці.

Яйця зварити, очистити та також натерти.

Майонез змішати з подрібненим часником.

Якщо потрібно, моркву по-корейськи нарізати коротшими смужками.

В глибоку салатницю викласти половину тертої печінки, змастити майонезом.

Далі покласти мариновану цибулю, потім ще один шар печінки, знову майонез.

Наступним шаром викласти моркву, знову майонез.

Завершити страву тертими яйцями й тонким шаром майонезу.

Поставити в холодильник на 1–2 години перед подаванням.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader
loader