Вийдуть насиченими та соковитими: як приготувати ідеальні фрикадельки
Вийдуть насиченими та соковитими: як приготувати ідеальні фрикадельки

Вийдуть насиченими та соковитими: як приготувати ідеальні фрикадельки

Для того, щоб фрикадельки вийшли соковитими, але водночас тримали форму, потрібно правильно обрати додаткові інгредієнти. 24 Канал пропонує відтворити їх за рецептом порталу Oboz.

Рецепт фрикадельок

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 300 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибуля;
– 1 зубчик часнику;
– 4 гілочки кропу;
– 2 яйця;
– сіль та перець до смаку;
– дрібка цукру.

Приготування:

  1. У миску з яловичим фаршем додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю — вона зробить фрикадельки більш соковитими та ароматними.
  2. До м’ясної маси додаємо подрібнений часник.
  3. Подрібнюємо свіжу зелень і додаємо до фаршу.
  4. Вбиваємо яйце, щоб фрикадельки добре тримали структуру.
  5. Солимо та перчимо до смаку, додаємо цукор і перемішуємо до однорідної консистенції.
  6. Якщо фарш вийшов надто мʼяким, то можна додати трішки панірувальних сухарів або борошна.
  7. Готові фрикадельки можна варити у супі чи бульйоні або обсмажити з овочами на пательні.

Смачного!

Готуй хоч кожного дня: салат з авокадо за 5 хвилин.

Джерело матеріала
loader