/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F942066b70c221f71d2bf418cc3eb3352.jpg)
Вийдуть насиченими та соковитими: як приготувати ідеальні фрикадельки
Для того, щоб фрикадельки вийшли соковитими, але водночас тримали форму, потрібно правильно обрати додаткові інгредієнти. 24 Канал пропонує відтворити їх за рецептом порталу Oboz.
Рецепт фрикадельок
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів яловичого фаршу;
– 1 цибуля;
– 1 зубчик часнику;
– 4 гілочки кропу;
– 2 яйця;
– сіль та перець до смаку;
– дрібка цукру.
Приготування:
- У миску з яловичим фаршем додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю — вона зробить фрикадельки більш соковитими та ароматними.
- До м’ясної маси додаємо подрібнений часник.
- Подрібнюємо свіжу зелень і додаємо до фаршу.
- Вбиваємо яйце, щоб фрикадельки добре тримали структуру.
- Солимо та перчимо до смаку, додаємо цукор і перемішуємо до однорідної консистенції.
- Якщо фарш вийшов надто мʼяким, то можна додати трішки панірувальних сухарів або борошна.
- Готові фрикадельки можна варити у супі чи бульйоні або обсмажити з овочами на пательні.
Смачного!
Готуй хоч кожного дня: салат з авокадо за 5 хвилин.

