/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9fb1d6df2f14daef2d921a6dda6539d2.jpg)
Інакше він буде далеким від ідеалу: 3 популярні помилки у приготуванні плову
Для того, щоб ваш плов вийшов фантастичним, потрібно уникати лише кількох поширених помилок. Яких саме – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Часті помилки у приготуванні плову
Найперше – рис. Він не повинен розварюватися та перетворюватися на кашу. Зазвичай виробники вказують на упаковці, що продукт придатний для цієї страви.
Улюблений плов / Фото Freepik
Важливу роль грає і пропорція інгредієнтів. Рису та мʼяса повинна бути однакова кількість, цибуля – половина від кількості моркви.
І третє – часник у плов кладуть цілим, без очищення та подрібнення. А коли страва буде готова – його просто викидають, адже він вже віддав свій смак та аромат.
Насолода за кілька хвилин: простий торт зі смаком морозива.

