Інакше він буде далеким від ідеалу: 3 популярні помилки у приготуванні плову
Інакше він буде далеким від ідеалу: 3 популярні помилки у приготуванні плову

Інакше він буде далеким від ідеалу: 3 популярні помилки у приготуванні плову

Для того, щоб ваш плов вийшов фантастичним, потрібно уникати лише кількох поширених помилок. Яких саме – розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.

Часті помилки у приготуванні плову

Найперше – рис. Він не повинен розварюватися та перетворюватися на кашу. Зазвичай виробники вказують на упаковці, що продукт придатний для цієї страви.

Улюблений плов / Фото Freepik

Важливу роль грає і пропорція інгредієнтів. Рису та мʼяса повинна бути однакова кількість, цибуля – половина від кількості моркви.

І третє – часник у плов кладуть цілим, без очищення та подрібнення. А коли страва буде готова – його просто викидають, адже він вже віддав свій смак та аромат.

Насолода за кілька хвилин: простий торт зі смаком морозива.

Источник материала
loader