/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2Fcbb3b85c7ef110b2942865e590fc3970.jpg)
Хіт сезону: як приготувати маринований редис
Оскільки зараз — сезон домашнього редису, саме час додати в меню цей ранній весняний овоч. У соцмережах завірусилося відео маринованого редису, і багато господинь уже спробували цей тренд на своїх кухнях.
Перевіреним рецептом маринованого редису поділилася і кулінарна блогерка Крістін Азізян. Він готується швидко і просто, а виходить неймовірно смачним і ароматним.
Маринована редиска
- редис – 500 г;
- часник – 2-3 зубчики (можна менше або більше);
- перець чилі;
- сіль – 1 ч. л;
- цукор – 1 ч. л;
- чорний перець (або суміш перців) – 1/3 ч. л;
- вода – 40-50 мл;
- оцет 9% – 2 ст. л;
- оливкова олія – 2-3 ст. л;
- свіжий кріп.
Спосіб приготування:
Редис злегка відбити молотком або качалкою, як показано на відео. У глибоку миску скласти дрібно порізаний часник, посічений кріп і подрібнений перець, влити оцет і оливкову олію (можна соняшникову), воду, додати сіль і цукор. Туди ж відправити редиску, все добре перемішати і поставити в холодильник щонайменше на півгодини, щоб овочі наситилися маринадом.
Такий редис можна запропонувати гостям і як закуску на святковий стіл.
Читайте також:
Найсвіжіший і найхрусткіший: рецепт салату "Весняний"
Екзотика на вашому столі: рецепт свинини з грибами енокі
Секрети кулінарії: який рецепт є найстарішим у світі (фото)

