/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fd3e6d13ddccf8d92d9f8343f55ebcc0f.jpg)
Не вершкове масло й не спеції: що додати в курячий суп, щоб він був насиченим і смачним
Кожна господиня має свої секрети приготування смачного курячого супчику.
А щоб страва мала більш глибокий смак, професійні кулінари рекомендують додати один секретний інгредієнт — тоді домашній суп перетвориться на справжній витвір кулінарного мистецтва, який смакуватиме всій родині.
Що додати до курячого супу, щоб він став більш насиченим та ароматним.
Традиційно всі додають до курячого бульйону спеції та вершкове масло, щоб суп вийшов наваристим.
Однак професійні кухарі пропонують використовувати для посилення смаку лимонний сік — і ось чому.
Річ у тім, що дві ложки натурального лимонного соку зроблять курячий суп справжнім кулінарним шедевром.
Цей складник надасть бульйону легкого пікантного смаку та ледь вловимої кислинки, завдяки чому навіть найпростіший курячий суп заграє новими смаковими нотками.
