Хрустка ззовні та м'яка всередині: найкращий рецепт картоплі по-селянськи зі скоринкою
Хрустка ззовні та м'яка всередині: найкращий рецепт картоплі по-селянськи зі скоринкою

Хрустка ззовні та м'яка всередині: найкращий рецепт картоплі по-селянськи зі скоринкою

Не кожному вдається приготувати саме таку картоплю. Тому сьогодні 24 Канал ділиться найкращим рецептом картоплі по-селянськи зі сметанним соусом.

Картопля по-селянськи у хрумкій скоринці

  • Час: 1 година
  • Порції: 4 – 6

Інгредієнти:
– 9 картоплин;
– 2 зубки часнику;
– 2 столові ложки олії;
– 1 чайна ложка солі;
– дрібка перцю;
– 1 чайна ложка паприки;
– 1/3 чайної ложки орегано;
– 1/3 чайної ложки карі.

Для соусу:
– 3 столові ложки сметани;
– 1/4 чайної ложки солі;
– 1/4 чайної ложки хмелі-сунелі;
– 1 чайної ложки французької гірчиці;
– 1 чайна ложка натертої цибулі;
– 1 маринований огірок.

Приготування:

  1. Помийте й просушіть картоплю. Наріжте її дольками, додайте спеції, олію, сіль, натертий часник. Все добре перемішайте й поставте на 30 хвилин, щоб настоялося.
  2. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на режим "конвекція". Запікайте 25 хвилин.
  3. Для соусу змішайте сметану, сіль, спеції, французьку гірчицю, натерту цибулю та огірок. Подавайте картоплю з соусом.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і камамбер фрі, як в McDonald's.

Джерело матеріала
loader
loader