/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd06ffd6f5c7bf51e17956a4a0266755f.jpg)
Хрустка ззовні та м'яка всередині: найкращий рецепт картоплі по-селянськи зі скоринкою
Не кожному вдається приготувати саме таку картоплю. Тому сьогодні 24 Канал ділиться найкращим рецептом картоплі по-селянськи зі сметанним соусом.
Картопля по-селянськи у хрумкій скоринці
- Час: 1 година
- Порції: 4 – 6
Інгредієнти:
– 9 картоплин;
– 2 зубки часнику;
– 2 столові ложки олії;
– 1 чайна ложка солі;
– дрібка перцю;
– 1 чайна ложка паприки;
– 1/3 чайної ложки орегано;
– 1/3 чайної ложки карі.
Для соусу:
– 3 столові ложки сметани;
– 1/4 чайної ложки солі;
– 1/4 чайної ложки хмелі-сунелі;
– 1 чайної ложки французької гірчиці;
– 1 чайна ложка натертої цибулі;
– 1 маринований огірок.
Приготування:
- Помийте й просушіть картоплю. Наріжте її дольками, додайте спеції, олію, сіль, натертий часник. Все добре перемішайте й поставте на 30 хвилин, щоб настоялося.
- Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на режим "конвекція". Запікайте 25 хвилин.
- Для соусу змішайте сметану, сіль, спеції, французьку гірчицю, натерту цибулю та огірок. Подавайте картоплю з соусом.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і камамбер фрі, як в McDonald's.

