Вирішальний момент для смаку страви: коли треба додавати сіль у холодець
Вирішальний момент для смаку страви: коли треба додавати сіль у холодець

Вирішальний момент для смаку страви: коли треба додавати сіль у холодець

Українська господиня поділилася секретом, коли правильно солити холодець.

Ви дізнаєтесь:

Холодець - на перший погляд звична для українців страва, але насправді вона потребує знання найменших тонкощів для його приготування, як от коли кидати цибулю та моркву в холодець, чи як правильно його солити.

Главред дізнався про те, як приготувати холодець ідеально. Про це на YouTube-каналі Бабусині рецепти розповіла українська господиня Надія Костів.

Вона зазначила, що сіль у холодець рекомендується додавати ближче до завершення приготування на плиті, коли м'ясо проварилось 3 години і в каструлю вже додані морква та цибуля.

Дивіться відео, як правильно готувати холодець:

Щодо того, коли потрібно давати часник у холодець, то найкраще це робити після додавання овочів та солі. Його потрібно порізати та потовкти у ступці зі спеціями, після чого часник треба зав'язати у марлевий мішечок та кинути у каструлю.

Ще один важливий момент у приготуванні це те, як правильно варити холодець: з відкритою чи закритою кришкою. Господиня варила його на слабкому вогні без кришки.

Читайте також:

Що таке Бабусині рецепти?

Бабусині рецепти - український YouTube-канал господині Надії Костів, яка ділиться відео з приготуванням домашніх страв та корисними кулінарними порадами. На канал підписані більше 60 тисяч користувачів.

Джерело матеріала
loader
loader