/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F2a690384857a8aa21285cd09af408b5e.jpg)
Вирішальний момент для смаку страви: коли треба додавати сіль у холодець
Ви дізнаєтесь:
Холодець - на перший погляд звична для українців страва, але насправді вона потребує знання найменших тонкощів для його приготування, як от коли кидати цибулю та моркву в холодець, чи як правильно його солити.
Главред дізнався про те, як приготувати холодець ідеально. Про це на YouTube-каналі Бабусині рецепти розповіла українська господиня Надія Костів.
Вона зазначила, що сіль у холодець рекомендується додавати ближче до завершення приготування на плиті, коли м'ясо проварилось 3 години і в каструлю вже додані морква та цибуля.
Дивіться відео, як правильно готувати холодець:
Щодо того, коли потрібно давати часник у холодець, то найкраще це робити після додавання овочів та солі. Його потрібно порізати та потовкти у ступці зі спеціями, після чого часник треба зав'язати у марлевий мішечок та кинути у каструлю.
Ще один важливий момент у приготуванні це те, як правильно варити холодець: з відкритою чи закритою кришкою. Господиня варила його на слабкому вогні без кришки.
Читайте також:
Що таке Бабусині рецепти?
Бабусині рецепти - український YouTube-канал господині Надії Костів, яка ділиться відео з приготуванням домашніх страв та корисними кулінарними порадами. На канал підписані більше 60 тисяч користувачів.

