/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fe6a9e1ffb39418a69a8c3e83a489bc8b.jpg)
Одну ложку в каструлю з водою — м’ясо розморозиться за 10 хвилин, стане ніжним і соковитим
Будь-якій господині добре відомо, як багато часу забирає розморожування м’яса.
Іноді на великий шматок може піти до 10 годин.
Так, багато хто розморожує в мікрохвильовці, однак цей спосіб не підходить для тих, хто хоче приготувати смачне, соковите та ніжне м’ясо.
Професійні кухарі поділилися своїм секретом, який допоможе в рази прискорити процес розморожування.
Як за 10 хвилин розморозити м’ясо: секрет від професійних кухарів.
Спочатку треба взяти глибоку каструлю, налити достатню кількість води й нагріти до температури 40-50 градусів.
Потім необхідно розчинити в ній ложку цукру.
Відправте шматок м’яса в цукровий розчин і потримайте там 10 хвилин.
Цього часу вистачить, щоб м’ясо розморозилося.
Таки спосіб не лише допомагає швидко розморозити м’ясо, але й зробить продукт ніжним і соковитим.
До того ж готова страва матиме більш насичений смак та аромат.
