Одну ложку в каструлю з водою — м’ясо розморозиться за 10 хвилин, стане ніжним і соковитим
Одну ложку в каструлю з водою — м’ясо розморозиться за 10 хвилин, стане ніжним і соковитим

Одну ложку в каструлю з водою — м’ясо розморозиться за 10 хвилин, стане ніжним і соковитим

Будь-якій господині добре відомо, як багато часу забирає розморожування м’яса.

Іноді на великий шматок може піти до 10 годин.

Так, багато хто розморожує в мікрохвильовці, однак цей спосіб не підходить для тих, хто хоче приготувати смачне, соковите та ніжне м’ясо.

Професійні кухарі поділилися своїм секретом, який допоможе в рази прискорити процес розморожування.

Як за 10 хвилин розморозити м’ясо: секрет від професійних кухарів.

Спочатку треба взяти глибоку каструлю, налити достатню кількість води й нагріти до температури 40-50 градусів.

Потім необхідно розчинити в ній ложку цукру.

Відправте шматок м’яса в цукровий розчин і потримайте там 10 хвилин.

Цього часу вистачить, щоб м’ясо розморозилося.

Таки спосіб не лише допомагає швидко розморозити м’ясо, але й зробить продукт ніжним і соковитим.

До того ж готова страва матиме більш насичений смак та аромат.

Джерело матеріала
loader