/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2F9b5050c031e873c9a73ca14184d3c8a2.jpg)
Зелений борщ: як його приготувати
Весняна і традиційна для української кухні страва — зелений борщ.
Загалом в Україні існує не один десяток різновидів борщу.
Пропонуємо приготувати один із них за таким рецептом.
Інгредієнти:.
М’ясо — 600 г.
Вода — 3 літри.
Картопля — 400 г.
Морква — 1 штука.
Щавель — 200 г.
Зелень кропу — 1 пучок.
Зелень петрушки — 1 пучок.
Зелена цибуля — кілька пір’їн.
Яйця — 4 штуки.
Лавровий лист — 1 штука.
Перець горошком — 5 штук.
Сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:.
Промийте м’ясо.
Залийте м’ясо 3 літрами води і варіть бульйон на невеликому вогні.
Додайте перець горошком, сіль і перець.
Вийміть з м’ясного бульйону м’ясо, відділіть від кістки і наріжте невеликими шматками.
Висипте назад у бульйон.
Почистьте картоплю і моркву, наріжте овочі кубиками, висипте в бульйон, доведіть до кипіння і варіть на помірному вогні до готовності.
Відваріть 4 яйця.
Поріжте їх — половинками або кружальцями.
Поріжте зелень — щавель (свіжий, але за крайньої потреби можете використати заморожений), кріп, петрушку, зелену цибулю.
Коли овочі готові — додавайте порізану зелень.
Варіть 3 хвилини.
Після цього зніміть з плити та залиште під кришкою ще на 5 хвилин.
Більше про це читайте у новині.

