Матиме особливий смак: як замаринувати скумбрію з чаєм та чорносливом
Матиме особливий смак: як замаринувати скумбрію з чаєм та чорносливом

Матиме особливий смак: як замаринувати скумбрію з чаєм та чорносливом

Якщо ви любитель маринованих оселедців, спробуйте приготувати його власноруч за незвичним рецептом.Він дивує своїми інгредієнтами, які нададуть рибі особливого смаку. В складі маринаду є чорнослив та чай, пише prostoway.Вже за добу ви зможете їсти апетитну мариновану скумбрію.скумбрія - 2 шт.;вода - 1 л;чорнослив - 4-6 шт.;чорний чай - 2 ст.л.;цукор - 2 ст.л.;сіль - 2,5 ст.л.;лаврове листя - 2 шт.;чорний перець горошком - 10 шт.Підготуйте рибу для маринування. І переходимо до маринаду. Для цього поставте на вогонь воду. Доведіть її до кипіння.В воду покладіть порізаний чорнослив, заварку, цукор, сіль, лаврове листя, перець. Кілька хвилин потрібно прокип'ятити. Залиште маринад до охолодження.Тепер рибу наріжте порційними шматками та покладіть в ємність, в якій будете маринувати. Залийте маринад. Закрийте кришкою. Поставте в холодильник на одну добу.

Джерело матеріала
loader