Перевернутий чизкейк із сюрпризом: як приготувати вдома новий тренд у світі десертів
Перевернутий чизкейк із сюрпризом: як приготувати вдома новий тренд у світі десертів

Перевернутий чизкейк із сюрпризом: як приготувати вдома новий тренд у світі десертів

Якщо ви шукаєте щось по-справжньому особливе до чаю чи святкового столу - спробуйте приготувати перевернутий чизкейк з полуничною начинкою всередині.На вигляд - звичайний десерт, але варто його розрізати, і зсередини виливається ароматна ягідна начинка, яка підкорює з першого шматочка."Такого чизкейку ви ще точно не готували. Перевернутий чизкейк - це новий тренд у світі десертів. Готується без випікання та желатину", - каже фудблогерка Валерія Велігура.⠀Для ягідної начинки:200 г будь-яких ягід15 г цукру10 г кукурудзяного крохмалю ⠀
Для основи:300 г пісочного печива115 г вершкового масла ⠀ ⠀ ⠀
Для начинки:350 г крем-сиру50 г білого шоколаду150 мл вершків 33%30-40 г цукрової пудри1 ч. л. ванільного екстракту ⠀
Ягідну начинку: Цукор поєднуємо з крохмалем та додаємо до свіжих або розморожених ягід. Варимо на середньому вогні до загущення та даємо охолонути. ⠀
Основу: Печиво подрібнюємо у блендері до стану крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і перемішуємо. Кладемо у розʼємну форму і формуємо бортики, а потім дно. Прибираємо у холодильник поки готуватимемо начинку. ⠀ ⠀
Начинку: Крем-сир, розтоплений білий шоколад, вершки, пудру та ванільний екстракт збиваємо міксером до загущення. ⠀
Збираємо десерт: У форму на основу з печива кладемо сирну масу формуючи дно з бортиками. В центр додаємо ягідну начинку і "закриваємо" сирною масою. Розрівнюємо, накриваємо плівкою і прибираємо у холодильник на 3-4 год, а краще на ніч. Подаємо та насолоджуємося.

Джерело матеріала
loader
loader