Маринована редиска: рецепт розриває Мережу
Маринована редиска: рецепт розриває Мережу

Маринована редиска: рецепт розриває Мережу

Маринувати можна не тільки огірки та баклажани, а й, наприклад, редиску.

Рецепт простий, а приготована редиска сподобається всій родині.

Отже, як приготувати страву.

1 пучок редиски.

1−2 зубки часнику.

Перчик чилі.

Для маринаду.

250 мл води.

1 лавровий лист.

1 гвоздика.

1 столова ложка цукру.

1 чайна ложка солі.

50 г яблучного оцту.

Суть рецепту в тому, що по редисці перед тим, як замаринувати, треба постукати кухонним молотком, щоб вона репнула.

Тоді вона краще промаринується, вбере в себе смаки та аромати спецій, і водночас залишиться хрусткішою, матиме цікавішу текстуру, ніж нарізана кружальцями.

Після того, як ви відбили редиску, треба залити її гарячим маринадом, приготованим із вказаних вище інгредієнтів, додати часник і перчик чилі.

Поставити на добу в холодильник.

Рецепт читайте у новині.

Джерело матеріала
loader