/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F541e508d799d90f2cab09a5a7167c8a9.jpg)
Оцінять навіть діти, які завжди відмовлялися їсти: ніжні курячі котлетки нашвидкуруч
Курячі котлети – це проста, ситна та швидка у приготуванні страва. Рецептом ніжних та соковитих котлет з курячого фаршу ділиться 24 Канал з посиланням на Novosti24.
Курячі котлети – рецепт
- Час: 20 – 25 хвилин
- Порції: 8
Інгредієнти:
– 500 грамів курячого філе;
– 1 яйце;
– 1 цибуля;
– 5 гілочок кропу;
– сіль – на смак;
– рослинна олія – для смаження.
Приготування:
- Цибулю грубо поріжте і відправте в чашу блендера разом зі шматочками курятини. Перебийте продукти до стану однорідного фаршу.
- До отриманої маси відправте дрібно порізаний кріп, сіль, яйце. Все добре перемішайте.
- Розділіть масу на 8 частин. З кожної зліпіть невелику котлету.
- Обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією до золотистості з обох сторін. Подавайте з улюбленими гарнірами.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і котлету по-київськи за рецептом Кацуріна.

