На обід або вечерю: рецепт смачних курячих рулетів у духовці
На обід або вечерю: рецепт смачних курячих рулетів у духовці

На обід або вечерю: рецепт смачних курячих рулетів у духовці

Курячі рулети з беконом, приготовані в духовці, — ідеальна страва до відвареної картоплі та інших гарнірів. Готуються вони дуже просто, а на смак виходять дивовижними.

Своїм рецептом цієї страви поділилася кулінарний блогер Наталія Жук.

Курячі рулети

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт;
  • сіль, чорний перець;
  • бекон – 250 г;
  • картопля – 400-500 г;
  • кріп;
  • олія.

Для соусу:

  • соєвий соус – 40 мл;
  • лимонний сік;
  • паприка – 1/2 ч. л;
  • куркума – 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

Курячі філе розрізати поздовжньо навпіл, посолити, поперчити і відбити під плівкою з одного боку, потім усе те саме повторити з іншого.

Кожне філе порізати вздовж навпіл, зверху викласти бекон і згорнути в рулет, як показано на відео.

На кожну шпажку нанизати по три таких рулети.

Порізану великими шматочками картоплю відварити до напівготовності, пересипати в глибокий посуд. Додати до неї сіль, перець, сушений часник, дрібно посічену зелень і полити олією, все перемішати.

З пергаменту зробити формочки, як показує блогер. Викласти в кожну картоплю.

Приготувати соус: змішати всі інгредієнти.

Шпажки з рулетами викласти поверх картоплі, змастити соусом і відправити в духовку, розігріту до 180-200 градусів, приблизно на 25-30 хвилин.

Подавати можна з овочевим салатом.

Читайте також:

Курячі рулети: рецепт смачної страви з ніжним смаком і соковитою начинкою

Закуска №1: рецепт соковитих кабачкових рулетів із начинкою

Закусочні рулети з язика з горіхами: рецепт неймовірно смачної страви

Джерело матеріала
loader
loader