/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F378b6bfb8780bdf38d6480994ab32559.jpg)
На обід або вечерю: рецепт смачних курячих рулетів у духовці
Курячі рулети з беконом, приготовані в духовці, — ідеальна страва до відвареної картоплі та інших гарнірів. Готуються вони дуже просто, а на смак виходять дивовижними.
Своїм рецептом цієї страви поділилася кулінарний блогер Наталія Жук.
Курячі рулети
Інгредієнти:
- куряче філе – 2 шт;
- сіль, чорний перець;
- бекон – 250 г;
- картопля – 400-500 г;
- кріп;
- олія.
Для соусу:
- соєвий соус – 40 мл;
- лимонний сік;
- паприка – 1/2 ч. л;
- куркума – 1/4 ч. л.
Спосіб приготування:
Курячі філе розрізати поздовжньо навпіл, посолити, поперчити і відбити під плівкою з одного боку, потім усе те саме повторити з іншого.
Кожне філе порізати вздовж навпіл, зверху викласти бекон і згорнути в рулет, як показано на відео.
На кожну шпажку нанизати по три таких рулети.
Порізану великими шматочками картоплю відварити до напівготовності, пересипати в глибокий посуд. Додати до неї сіль, перець, сушений часник, дрібно посічену зелень і полити олією, все перемішати.
З пергаменту зробити формочки, як показує блогер. Викласти в кожну картоплю.
Приготувати соус: змішати всі інгредієнти.
Шпажки з рулетами викласти поверх картоплі, змастити соусом і відправити в духовку, розігріту до 180-200 градусів, приблизно на 25-30 хвилин.
Подавати можна з овочевим салатом.
Читайте також:
Курячі рулети: рецепт смачної страви з ніжним смаком і соковитою начинкою
Закуска №1: рецепт соковитих кабачкових рулетів із начинкою
Закусочні рулети з язика з горіхами: рецепт неймовірно смачної страви

