Додайте до гречки один продукт — страва стане, наче з мішленівського ресторану
Додайте до гречки один продукт — страва стане, наче з мішленівського ресторану

Додайте до гречки один продукт — страва стане, наче з мішленівського ресторану

Якщо вам не до вподоби смак гречаної каші, швидше за все, ви просто не готували її з одним секретним інгредієнтом.

Гречка — це не просто страва, а справжній must have для тих, хто прагне зберегти струнку фігуру, насититися і наповнити організм цінними поживними речовинами.

Гречку варто включити в раціон насамперед через її багатство на залізо, магній і вітаміни групи В — речовини, які підтримують здоров’я серця, нервової системи та шкіри.

Замість того, щоб приймати магній і вітаміни у вигляді таблеток, достатньо просто регулярно їсти гречану кашу, хоча б двічі-тричі на тиждень.

Крім того, гречка — це чудове джерело білка і клітковини, які замінюють м’ясо та надовго забезпечують відчуття ситості.

Якщо після макаронів голод може повернутися вже за півгодини, то після гречки ви почуватиметесь ситими аж до обіду.

Якщо користь гречки поки не переконує вас додати її до раціону, спробуйте поглянути на це з іншого боку — наскільки неймовірно смачно вона поєднується з консервованим тунцем.

Ще небагато українців відкрили для себе цей простий, але вишуканий смак, який можна знайти в будь-якому магазині.

Несподівано, але саме поєднання гречки та тунця створює справжній гастрономічний феєрверк.

Можна просто додати тунця зверху або ретельно перемішати його з кашею, а для яскравості додати трохи лимонного соку — і отримаєте страву, гідну ресторанів із мішленівськими зірками.

Гречка ідеально поєднується не лише з тунцем, а й з червоною рибою, свіжими огірками або навіть з менш корисними сосисками.

Джерело матеріала
loader
loader