/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F104%2Fc299bea2fba3f17a9bd86360b0bec3ae.jpg)
Без сухарів чи борошна: цікавий рецепт соковитих котлет на кожен день
Процес приготування:.
М’ясний фарш з’єднати із кефіром, збитими яйцями, натертою цибулею та подрібненим часником.
Додати улюблені спеції, дрібно нарізану зелень, а в самому кінці — манку.
Ретельно перемішати до однорідної консистенції.
За допомогою ложки сформувати котлети та викласти їх на добре розігріту сковороду.
Обсмажити з обох боків до апетитної золотистої скоринки.
Щоб зробити страву ще ніжнішою та соковитішою, краще накрити сковороду кришкою і тушкувати котлети кілька хвилин на слабкому вогні.
