/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F1b53eebf0d2ce7d8982acf2dcaef27b3.jpg)
Як вивести міль з продуктів на кухні ‒ корисні поради
Молі в кухонних шафках можна позбутися різними методами.Серед них є й такі, що бувають на кожній кухні, пише Gazeta.ua.Потрібно насамперед виявити джерело розмноження молі. Якщо вона вже пурхає кухнею, пора провести генеральне прибирання в шафках і встановити джерело її розмноження.Потрібно врахувати, що целофанові або картонні упаковки круп не є перешкодою для харчової молі. Тому доведеться їх перебирати. Потрібно позбутися продукту, в якому виявляться личинки.Після цього слід розпочати генеральне прибирання. Потрібно протерти всі полиці у шафках, навіть тих, де міль не була виявлена. Вимийте також всі ємності, де зберігалися крупи.Але, щоб уникнути цього всього, потрібно зберігати крупи в упаковках, які герметично закриваються.Зрештою, можна зробити аромотерапію. Обзаведіться прийнятними для вас ароматами ‒ спеціями або ефірними маслами, і розкладіть їх у місцях, де знаходяться ваші запаси. Наприклад, міль відлякуватимуть: лавровий лист, гвоздика, апельсинова цедра, часник, розмарин, лаванда, полин.
