/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa1840b5139fe49d46f289523572ae38b.jpg)
Смак італійського літа: як приготувати справжнє лімончелло на власній кухні
Лімончелло дарує неймовірну смакову гамму, але водночас вкрай просте у приготуванні. Як легко приготувати його вдома та тішити коло друзів – розповість 24 Канал з посиланням на інстаграм tsukatnata.
Рецепт лімончелло
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 5
Інгредієнти:
– 6 лимонів;
– 0,5 літра горілки;
– 0,5 кілограма цукру.
Приготування:
- Натріть цедру з лимонів і перекладіть її у скляну банку. Залийте горілкою.
- Поставте настоюватися на 3 дні в тепле місце, щоб цедра віддала аромат.
- Потім вичавте з лимонів сік, додайте до нього цукор і підігрійте, помішуючи, поки цукор повністю не розчиниться. Не допускайте закипання.
- Процідіть отриманий сироп і з’єднайте його з настоянкою на горілці.
- Перед подачею охолодіть – саме так лімончелло найсмачніше.
Смачного!
Смачні традиції: готуємо полтавські галушки з грибами.
