/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F006183ef345d4259212438a561d135e3.jpg)
Поки сезон: готуємо хрусткі та смачні кабачки в клярі
24 Канал з посиланням на Інну Соломку пропонує приготувати кабачки в клярі. Вони вийдуть хрусткими та смачними.
Кабачки в клярі
- Час: 25 – 30 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 – 2 кабачки;
– 1 яйце;
– 100 грамів води;
– 70 грамів борошна;
– сіль, перець – на смак.
Як посмажити ці кабачки: дивіться відео
Приготування:
- Жовток відділіть від білка. До жовтка додайте воду та борошно – все добре перемішайте до однорідності.
- До білка додайте дрібку солі та збийте. Збиті білки додайте до жовткової маси. Ще раз перемішайте і кляр готовий.
- Кабачки поріжте на кружечки, посоліть і поперчіть. Обмокайте у клярі й обжарте на сковорідці з олією до золотистої скоринки.
Смачного!
Сподобався рецепт? Приготуйте і цю картоплю фрі на сковорідці.
