Три страви з кабачків, які стануть хітом цього літа
Три страви з кабачків, які стануть хітом цього літа

Три страви з кабачків, які стануть хітом цього літа

Саме час урізноманітнити меню, коли сезон кабачків у розпалі.Існує безліч варіантів страв з цим овочем.Gazeta.ua публікує три незвичні рецепти, за якими ви точно ще не готували кабачки. Смачно, просто й зовсім по-новому.1 кабачок,1 зубчик часнику,2 ст. л. сметани1 ст. л вершкового сиру10 г масла Гхісіль, зелень за смакомКабачок нарізати овочечисткою на слайси, потім соломкою як спагетті, обсмажити на вершковому маслі. Додати сіль, перець, сметану й крем-сир. Тушкувати 5 хв - ніжно, як у ресторані.кабачок,часник,зелень,яйця - 3шт,сіль,олія - 2 ст. л.,молоко - 100-150 г.,борошно - 2-3 ст. л.,крохмаль - 2-3 ст. л.,Всі інгредієнти збиваємо у блендері, як показано на відео.Смажимо млинці на середньому вогні, подаєте зі сметаною або вершковим сиром.Тісто слойоно-дріжджове - 500 гЦукіні або кабачок - 1 середнійРікотта - 150 гКрем-сир - 100 гКаперси - 30 гЛимонний сікПетрушка або кріпБекон - 150 гСоус ПестоКабачок нарізаємо на слайси додаємо спеції: сіль, перець, копчену паприку, прованському трави, сухий часник та оливкову олію. Відставляємо на 10 хвилин.Рікотту зʼєднуємо з крем-сиром, каперсами, лимонним соком та додаємо зелень, перемішуємо.Листково-дріжджове тісто трішки розкочуємо, робимо проколи вилкою та позначаємо бортики ножем.Викладаємо спочатку суміш з рікоттою, наверх слайси цукіні та шматочки бекону. Зверху змащуємо соусом Песто та відправляємо запікатись на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Джерело матеріала
loader
loader