Полуничне варення-п'ятихвилинка, яке порадує поза сезоном: рецепт з 2 інгредієнтів
Полуничне варення-п'ятихвилинка, яке порадує поза сезоном: рецепт з 2 інгредієнтів

Полуничне варення-п'ятихвилинка, яке порадує поза сезоном: рецепт з 2 інгредієнтів

Тому 24 Канал з посиланням на Shuba пропонує рецепт полуничного варення-п'ятихвилинка. Ні, воно не готується за 5 хвилин, як ви могли подумати, просто на кожен етап витрачається саме стільки часу.

Полуничне варення-п'ятихвилинка

  • Час: 1 година
  • Порції: 4

Інгредієнти:
– 1 кілограм полуниці;
– 800 грамів цукру.

Приготування:

  1. Полуницю покладіть у посуд для варки варення, переберіть, видаліть плодоніжки та добре помийте. Пересипте ягоду цукром і залиште на кілька годин, щоб пустила сік.
  2. Потім поставте посуд на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну і кип'ятіть 5 хвилин. Відставте убік, щоб варення повністю охололо.
  3. Далі знову прокип'ятіть варення 5 хвилин і дайте вистигнути. І третій раз зробіть теж саме.
  4. У чисті стерильні банки викладіть варення і закрийте кришками. Дайте повністю охолонути і зберігайте у прохолодному місці.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і домашнє полуничне морозиво.

Джерело матеріала
loader