/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F282581e7453fe9c1ebba010aea29a1f2.jpg)
Себе інколи потрібно балувати: як смачно приготувати варено-морожені креветки
Креветки зазвичай продаються у замороженому вигляді, і для приготування їх не потрібно попередньо розморожувати. Готуємо окріп – і справу вже майже зроблено, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Whats in the pan.
Рецепт креветок
- Час: 35 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів креветок:
– 1 літр води;
– 1 столова ложка солі.
Приготування:
Промийте креветки під прохолодною проточною водою, потім акуратно зніміть з них панцир і видаліть кишкову жилку.
Закип’ятіть велику каструлю води. Додайте сіль, добре перемішайте, щоб вона повністю розчинилася.
Коли вода почне бурхливо кипіти, опустіть у неї підготовлені креветки.
Варіть їх кілька хвилин, поки морепродукти не набудуть характерного рожевого кольору та щільної текстури.
Одразу після варіння відкиньте креветки на друшляк і промийте під холодною водою, або ж швидко охолодіть у мисці з льодом, щоб зупинити процес приготування.
Тепер креветки готові до подачі – вони чудово смакують з улюбленими соусами та напоями.
Смачного!
Запас на цілий рік: як смачно закрутити кабачки.

