/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F8239c7b7b2ded8ec253007fdb196f921.png)
Так вівсянку ще не готували: спробуйте рецепт від суперфіналістки Мастершеф
Вівсянка може бути зовсім не нудною, якщо приготувати її правильно.Тоді вона стає ідеальним варіантом на сніданок або легкий обід, каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко і ділиться рецептом.Вівсянка (- 1 шт (великий);Вода - 500 мл;Цибуля - 1/2 шт;Часник - 2 зубчики;Томатний соус - 2 ст. л або паста - 1 ст. л;Орегано - 1 ч.л;Оливкова олія за смаком;Базилік свіжий - 6 листочків;Масло - 15 г;Пармезан - 50 гр за бажанням;Страчетелла (мʼякий сир) - за бажанням.Обшпарте помідор, зніміть шкірку і дрібно наріжте.Обсмажте цибулю та часник до прозорого кольору.Додайте помідори, сіль, перець, орегано та томатний соус. Тушкуйте 5 хв.Додайте вівсянку та воду. Варіть до готовності, орієнтуючись на бажану консистенцію.В кінці додайте масло, змішайте. Додайте нарізаний базилік та приберіть з вогню.Для подачі я використовувала мʼякий сир, пармезан та оливкову олію. Ви можете подавати з яйцем паром, зі смаженим беконом, будь-яким білком чи з авокадо.

