/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fcd9d5d48e4446225b9a496a1118280ca.png)
Ситний обід за мінімум часу: запікаємо фарширований перець з куркою та грибами
Корисний обід легко приготувати, щоб вийшло смачно, збалансовано та красиво на тарілці.Цей рецепт запеченого болгарського перцю з грибами чудово підійде, якщо дотримуєтесь правильного харчування в процесі схуднення.Запечений перець із куркою, грибами, рисом і сиром - це про білок, ситість і теплу домашню їжу", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом обідуБолгарський перець - 1 штКуряче філе - 80 гШампіньйони - 80 гЦибуля - 30 гЙогурт - 50 млРис відварений - 50 гТвердий сир до 45% - 20 гОлія - 5 гСіль, спеції, зеленьСалат:Помідори чері - 80 гОгірок - 50 г доЛистя салату - 40 гСтручкова квасоля (або спаржа) - 30 гОлія - 3 гНасіння або горішки - 5 г Перець розрізати навпіл, запекти 15–20 хв при 220°C.Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт - тушкувати до густоти.Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум'яності.Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками.Це не просто "рецепт", а повноцінне персональне меню, яке підходить під реальне життя.

