/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F357d94b6b6e14e62522491bfb2d2d803.jpg)
І на тости, і просто ложкою: готуємо ароматний і ніжний курячий паштет
Закуска не тільки смачна, а ще й швидка та легка у приготуванні. Рецептом паштету з курки ділиться 24 Канал з посиланням на Smachnenke.
Паштет з курки
- Час: 25 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 300 грамів курячого філе;
– 2 яйця;
– 50 грамів вершкового масла;
– 3 – 4 столових ложок вершків;
– сіль, чорний перець – на смак.
Приготування:
- Наріжте запечене або відварене куряче філе на шматочки для зручності. Покладіть у чашу блендера.
- Додайте варені яйця, вершкове масло кімнатної температури, влийте вершки, посоліть й поперчіть. Збийте всі інгредієнти занурювальним блендером або в кухонному комбайні до однорідної пишної консистенції.
- Готовий паштет перекладіть в посудину та за бажанням охолодіть у холодильнику. Подавайте намазкою на хліб, тости або крекери.
Смачного!
Теж приготуйте: оригінальна намазка з сардинами.

