Пухкі неначе хмаринка: особливий рецепт улюблених сирників – увесь секрет в борошні
Пухкі неначе хмаринка: особливий рецепт улюблених сирників – увесь секрет в борошні

Пухкі неначе хмаринка: особливий рецепт улюблених сирників – увесь секрет в борошні

Пухкість – один з головних критеріїв для сирників. І досягнути ідеального результату допоможе один простий секрет – замінити звичне борошно на кукурудзяне, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт сирників на кукурудзяному борошні

  • Час: 25 хвилин + 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 400 грамів кисломолочного сиру;
– 2 столові ложки кукурудзяного борошна + трішки для панірування;
– 1 столова ложка кукурудзяного крохмалю;
– 1 столова ложка цукру;
– 0,5 ванільного цукру;
– цедра лимона до смаку;
– олія для смаження;
– полуниця для подачі.

Приготування:

  1. З'єднайте цукор, ванільний цукор і натерту лимонну цедру. Перетріть все разом силіконовою лопаткою, щоб цедра віддала свій аромат.

  2. Сир добре розімніть виделкою або збийте у блендері до м'якості. Додайте до нього яйце, жовток, пшеничне борошно, крохмаль та ароматизовану цукрову суміш. Перемішайте все до однорідності.

  3. Поставте отриману масу в холодильник щонайменше на 30 хвилин.

  4. З охолодженого тіста сформуйте сирники, обваляйте кожен у кукурудзяному борошні.

  5. Обсмажуйте на сковороді з розігрітою олією до золотистого кольору з обох боків.

  6. Подавайте сирники з ложкою сметани, свіжими ягодами полуниці чи домашнім варенням.

Смачного!

Справа кількох секунд: як швидко розмʼякшити вершкове масло.

Джерело матеріала
loader
loader