/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fbf1562110fd9f623abbe3e604cba30ea.jpg)
Навіть діти проситимуть добавки: рецепт соковитих котлет з капусти, що тануть у роті
Ці котлетки захочеться їсти щодня
Капуста — універсальний овоч, який з легкістю перетворюється на безліч страв: від наваристого борщу до легкого салату. Крім того, з молодої капусти можна приготувати смачні котлети, які не лише смакують дорослим, а й змусять дітей просити добавки.
Рецептом котлет з молодої капусти поділилась Лілія Цвіт.
Інгредієнти:
- 500 г молодої капусти;
- 1 ч. л. солі;
- 1 ч. л. сушеного часнику;
- три яйця;
- 3 ст. л. сметани жирністю 15%;
- 40 г борошна;
- 20 г крохмалю;
- 50 мл олії
Етапи приготування:
Наріжте тонко капусту, перекладіть у миску, додайте сіль і часник. Помніть руками й залиште на 10 хвилин.
Перемішайте віничком в окремій мисці яйця, сметану, борошно і крохмаль.
Додайте в тісто капусту й перемішайте.
Викладайте масу у формі оладок на розігріту у сковорідці олію.
Смажте на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.
Капустяники ідеально смакують зі сметаною чи томатним соусом. Також вони можуть виступати чудовим гарніром до м'ясних страв, наприклад, до курки чи відбивних.

