Навіть діти проситимуть добавки: рецепт соковитих котлет з капусти, що тануть у роті
Навіть діти проситимуть добавки: рецепт соковитих котлет з капусти, що тануть у роті

Навіть діти проситимуть добавки: рецепт соковитих котлет з капусти, що тануть у роті

Ці котлетки захочеться їсти щодня

Капуста — універсальний овоч, який з легкістю перетворюється на безліч страв: від наваристого борщу до легкого салату. Крім того, з молодої капусти можна приготувати смачні котлети, які не лише смакують дорослим, а й змусять дітей просити добавки.

Рецептом котлет з молодої капусти поділилась Лілія Цвіт.

Інгредієнти:

  • 500 г молодої капусти;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. сушеного часнику;
  • три яйця;
  • 3 ст. л. сметани жирністю 15%;
  • 40 г борошна;
  • 20 г крохмалю;
  • 50 мл олії

Етапи приготування:

Наріжте тонко капусту, перекладіть у миску, додайте сіль і часник. Помніть руками й залиште на 10 хвилин.

Перемішайте віничком в окремій мисці яйця, сметану, борошно і крохмаль.

Додайте в тісто капусту й перемішайте.

Викладайте масу у формі оладок на розігріту у сковорідці олію.

Смажте на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.

Капустяники ідеально смакують зі сметаною чи томатним соусом. Також вони можуть виступати чудовим гарніром до м'ясних страв, наприклад, до курки чи відбивних.

Джерело матеріала
loader
loader