/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Ff213346715277c18d6f3954804e02690.jpg)
Гора смачних котлет за кілька гривень: зметуть зі столу за лічені хвилини
Сезон кабачків у самому розпалі. Якщо вам набридли кабачки приготовані традиційним способом - підсмажені на сковорідці, тоді Главред пропонує накрити стіл овочевими котлетами, від яких неможливо буде відірватися. Вони виходять соковиті, неймовірно смачні й анітрохи не поступаються м'ясним.
Рецептом котлет з кабачків поділилася кулінарна блогерка Олена Стадник на своїй сторінці у Instagram.⠀
Для котлет вам знадобиться:
Спершу потрібно добре помити овочі. Далі натріть кабачок та вичавіть зайвий сік. Моркву теж потрібно пропустити через тертку.
До натертих кабачків та моркви дрібно наріжте пірʼя зеленої цибулі та зубчик часнику. Сюди ж розбийте два курячих яйця, додайте манку та борошно.
Не забудьте натерти улюблений твердий сир та додати спеції на свій смак.
Всі інгредієнти потрібно добре перемішати.
Далі вологими руками сформуйте невеликі кульки, за розміром і формою схожі на сирники, та посипте їх сухарями.
Овочеві котлети потрібно смажити з обох сторін до золотої скоринки. Також можна запекти в духовці.⠀
Автор відео рекомендує подавати котлети з часниковим соусом. Для нього знадобиться трохи сметани, майонезу, крім та часник.
Смачного!
Як приготувати овочеві котлети - дивіться відео:
Інші рецепти:
Про профіль в Instagram: o.stadnyk_cooks
o.stadnyk_cooks - профіль в Instagram, який веде кулінарна блогерка Олена Стадник. На свой сторінці жінка ділиться домашніми рецептами, життям та християнськими цінностями. На Олену підписані понад 17 тисяч користувачів.Жінка також аткивно веде й інші соціальні мережі.

