З хрумкою скоринкою та м'яка всередині: хитрість кулінарів, яка допоможе ідеально посмажити картоплю
З хрумкою скоринкою та м'яка всередині: хитрість кулінарів, яка допоможе ідеально посмажити картоплю

З хрумкою скоринкою та м'яка всередині: хитрість кулінарів, яка допоможе ідеально посмажити картоплю

Щоб смажена картопля вийшла надзвичайно смачною, зі скоринкою та м'якою у середині, треба знати одну хитрість.Кулінари й радять вводити пшеничне борошно під час приготування смаженої картоплі.Завдяки такому простому компоненту страва вийде такою апетитною, наче її готували не вдома, а в елітному ресторані. Картопля залишається ніжною та м'якою, але й скоринка "схоплюється" практично моментально.Важливо також правильно додавати борошно, інакше можна отримати зовсім не такий результат, на який ви чекали. Безпосередньо перед смаженням потрібно відправити заздалегідь промиту і підсушену картоплю на друшляк, а потім додати до неї 1 ст. ложку борошна. Рівномірно розподіліть продукт. На цьому ж етапі, до речі, можете додати і будь-які спеції.Після цього можна вже починати приготування. Пам'ятайте ще одне "золоте правило": солити картоплю можна лише тоді, коли страва вже готова - інакше вона втратить свою форму.

Джерело матеріала
loader
loader