Французький тост: як просту страву перетворити на вишуканий десерт
Французький тост: як просту страву перетворити на вишуканий десерт

Французький тост: як просту страву перетворити на вишуканий десерт

Френч тост - ідеальний перекус, який не лише смачний, а й поживний.Готується просто, а результат перевершує очікування. Цей вишуканий літній десерт має вигляд страви з ресторану.Смакувати ним можна протягом дня.Рецептом поділився блогер Олексій Хом.Щільна та підсохла булка, в ідеалі Бріош (якщо маєте свіжий хліб - трішки підсушіть його, щоб не розлізся)Яйце - 1 штМолоко - ~80 млЦукор за смакомВанільКорицяДрібка соліТростинний цукор (не обов'язково, але дуже фенсі)Вершкове масло (для смаження)Змішайте інгредієнти, замочіть настільки наскільки дозволяє хлібчик. Якщо шматки тонкі то можна по 10-15 сек з обох боків, якщо товстий і щільний, то подовше - не пожалкуєте.Обсмажте з обох боків по 2-3 хв + присипте тростинним цукром і карамелізуйте протягом 30 секунд.Топінг на ваш смак:- Соус з лохини (лохина, цукор, лимон, бальзамічний оцет, крохмаль)- Збиті вершки (33% + цукрова пудра)- Мигдалеві пластівці.

Джерело матеріала
loader
loader