/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F54e1eeb58a501e046dddce472e70ea67.jpg)
Японський майонез за 10 хвилин: швидкий рецепт від Ектора
Цей соус можна зробити вдома всього за 5 хвилин. Як приготувати японський майонез, розповідає 24 Канал з посиланням на Ектора Хіменеса-Браво.
Як приготувати японський майонез за рецептом Ектора?
- Час: 10 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка цукру;
– 0,5 чайної ложки солі;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 1 столова ложка рисового оцту;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– 150 грамів соєвої олії.
Приготування:
- У чаші блендера змішайте яйце, цукор, сіль і гірчицю. Влийте рисовий оцет і лимонний сік.
- Починайте збивати суміш блендером або вінчиком, поступово вливаючи соєву олію тонкою цівкою. Збийте до однорідної, кремової текстури – і готово.
- Майонез має загуснути вже через 2 хвилини. Перекладіть його в банку, закрийте кришкою і зберігайте у холодильнику приблизно тиждень.
Смачного!
Теж приготуйте: бюджетна намазка з оселедця за 2 хвилини.
