/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2Fcc3e63bda89097dca3cc4b1a3df7cd7e.jpg)
Смак, від якого всі будуть у захваті: рецепт нереально смачних маринованих кабачків
Що дізнаєтесь:
Літо у самому розпалі, як і активний збір врожаю. У господинь тепер багато роботи, адже вони займаються не лише збором врожаю, а й заготовками на зиму та консерваціями. Українська господиня поділилась неймовірним рецептом смачних маринованих кабачків на зиму.
Що потрібно для маринування кабачків
Для приготування маринованих кабачків на зиму вам знадобиться:
Як замаринувати кабачки на зиму
Що робити з кабачками
Спершу вам потрібно добре помити кабачки та нарізати їх. Можна різати кабачки кружальцями чи брусочкам - на ваш розсуд. Якщо у вас молоді кабачки, у них тонка шкірка, тому їх можна не чистити. Старі кабачки краще очистити від шкірки та видалити насіння.
Далі слід щільно вкласти кабачки у стерилізовані банки, додати туди лаврові листки, часник, горошок духмяного перцю та спеції.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F612103c1c80c540a413bdc2a85423184.jpg)
Як простерилізувати банки
У велику каструлю треба налити воду та довести її до кипіння. У киплячу воду слід поставити банки та простерилізувати:
Як приготувати маринад
Вам необхідно довести до кипіння 5 літрів води. У окріп слід додати 250 г цукру та 200 г солі. Коли все розчинилось, потрібно влити 200 г оцту.
Як замаринувати кабачки
Гарячий маринад слід лити у банки з кабачками. Його слід лити до самого верху. Після цього потрібно накрити банки стерильними кришками, герметично закатати чи закрутити, перевернути догори дном та поставити в тепло до повного охолодження.
Після цього кабачки слід зберігати у прохолодному місці. Господиня стверджує, що вони виходять дуже смачними, хрусткими та злегка кисло-солодкими.
Дивіться відео про те, як замаринувати кабачки на зиму:
Вас також зацікавить:

