Як приготувати смачний, пінистий і корисний квас, як з бочки: шість годин — і готово
Як приготувати смачний, пінистий і корисний квас, як з бочки: шість годин — і готово

Як приготувати смачний, пінистий і корисний квас, як з бочки: шість годин — і готово

Домашній квас: рецепт / © You Tube

Цей квас готується не так просто, але виходить надзвичайно смачним. Гарно освіжає в спеку.

Інгредієнти

тепла вода
10 л
цукор
700 г
сухі дріжджі
20 г
родзинки
50 г
лимонна кислота
0,5 ч. ложки

Процес приготування:

  1. Влити воду у каструлю, додати 500 г цукру, розмішати до розчинення. Всипати дріжджі, ретельно перемішати. Додати лимонну кислоту і родзинки.

  2. 200 г цукру всипати на суху сковорідку, поставити на вогонь нижче середнього, смажити, помішуючи, поки він не стане карамельного кольору. Цукор повинен повністю розтопитися.

  3. Додати смажений цукор до інших інгредієнтів, перемішати, щоб карамель повністю розчинилася. Накрити кришкою, залишити в теплому приміщенні на 6 годин.

  4. Розлити по пляшкам, покласти в холодильник. Зберігати в лежачому положенні.

Смачного!

Джерело матеріала
loader
loader