Його величність сама вершковість: готуємо паштет, який захочеться їсти просто ложкою
Його величність сама вершковість: готуємо паштет, який захочеться їсти просто ложкою

Його величність сама вершковість: готуємо паштет, який захочеться їсти просто ложкою

Готується така намазка легко і головне – без консервантів, барвників і штучних добавок. Як приготувати паштет з індички, розповідає 24 Канал з посиланням на Storinka.

Паштет з індички

  • Час: 20 хвилин (1,5 години на варіння бульйону)
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 500 грамів м'яса індички;
– 1 цибулина;
– 1 морквина;
– сіль перець – на смак;
– щіпка мускатного горіха;
– 100 грамів вершкового масла;
– 50 мілілітрів теплих вершків;
– 50 мілілітрів міцного алкоголю (ром, коньяк, бренді);
– 1 – 2 черпаки бульйону.

Приготування:

  1. М'ясо індички зваріть, як на бульйон. Покладіть м'ясо в холодну воду, доведіть до кипіння, злийте першу воду, залийте чистою холодною, покладіть у каструлю цілу очищену цибулину, моркву, посоліть і додайте перцю. Варіть доки м'ясо не стане м'яким і не відставатиме від кісток.
  2. Поки м'ясо вариться, подрібніть цибулю, припустіть на невеликій кількості олії до прозорості. Влийте алкоголь і тушкуйте до повного випаровування рідини.
  3. У блендер складіть: м'ясо, олію, вершки, спеції, притушену цибулю. Перебийте до однорідності, регулюючи консистенцію бульйоном. Паштет повинен бути ніжний, але не рідкий.
  4. Перекладіть паштет у потрібну мисочку і поставте в холодильник на ніч. Вранці вживайте з тостами.

Смачного!

Теж приготуйте: бюджетна намазка з оселедця за 2 хвилини.

Джерело матеріала
loader