/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F13ef91c40717118d9b961fbf926fe575.png)
Зникнуть ще до холодів: як приготувати кабачки по-корейськи на зиму
Цей рецепт - справжня знахідка для тих, у кого не вродили огірки. Фігурні кабачки по-корейськи сподобаються усім без винятку. Завдяки маринаду з яблучного оцту, приправ і овочів, вони виходять хрумкими, соковитими та ароматними - ідеальні до м'яса, картоплі або як самостійна закуска."Якщо не вродили огірки - не біда. Ці кабачки зникнуть із банок ще до зими. Це мій улюблений рецепт", - каже фудблогерка Юлія Чумак.2 кг молодих кабачків150 г яблучного оцту50 г рослинної олії1 ст. л. солі50 г цукру1 велика морква (натерти на тертці для корейської моркви)1 велика цибулина (нарізати пір'ям)6-7 зубчиків часнику (пропустити через прес або дрібно порізати)25 г приправи до корейської морквиПідготуйте кабачки - наріжте їх фігурно за допомогою овочерізки (хвилястою або зубчастою формою) або звичайним ножем - соломкою чи півкільцями.Моркву натріть, як на салат по-корейськи, цибулю - півкільцями. Змішайте овочі з давленим часником. Додайте, сіль, цукор приправу до моркви по-корейськи і відставте на 3-4 години, щоб кабачки добре пустили сік.Після того додайте яблучний оцет та олію. Перемішайте і розкладіть по банках. Тим розсолом що залишився, долийте до верха ті банки де не вистачає соку.Стерилізуйте банки 20 хв, витягніть з води і закрутіть кришками.Порада: щоб кабачки мали гарний хрум, не натирайте їх занадто дрібно та не залишайте надовго в маринаді перед закаткою.

