Як легко помити гриби від бруду та піску: лайфхак професійних кухарів
Як легко помити гриби від бруду та піску: лайфхак професійних кухарів

Як легко помити гриби від бруду та піску: лайфхак професійних кухарів

Багато хто миє гриби під краном або навіть замочує у воді, щоб відмити від бруду.Професійні кухарі мають свій підхід до цього процесу. Він займає 15 хвилин, але результат того вартий.Як правильно мити гриби, щоб вони залишалися ароматними та пружними і без піску, розповів шеф-кухар Олександр Огороднік.Залити гриби холодною водою в миску і трішки промити.Перемістити гриби на деко і посипати через сито, рівним шаром борошна, головне не перестаратись, та злегка перемішати руками.Залишити на 8-10хв. для того, щоб мука розбухла і увібрала в себе увесь бруд який залишився на грибах. Промити гриби під проточною холодною водою, і відкинути на серветки або кухонний рушник, для того щоб забрати лишню воду.Цим лайфхаком користуються професійні кухарі роками, забирайте його собі, щоб хоч трішки полегшити життя, радить Огороднік.

Джерело матеріала
loader
loader