/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F216cd9a88099a8f15518f009480adb24.jpg)
Вона не просто смачна – вона ідеальна: варимо кукурудзу за геніальним рецептом Пави
Приготування вареної кукурудзи – простий процес, з яким ніколи не виникає жодних проблем. Але 24 Канал радить трішки його вдосконалити за рецептом Пави, яким він поділився у своєму інстаграмі – так простий перекус перетвориться на шедевр.
Як смачно приготувати варену кукурудзу?
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 літр води;
– кілька гілочок тим'яну;
– 4 кукурудзи;
– 200 грамів вершкових плавлених сирків;
– 8 горошків перцю;
– сіль до смаку.
Приготування:
- Закипʼятіть воду, наріжте сирки та киньте їх у каструлю. Мішайте до повного розчинення.
- Додайте решту інгредієнтів та ще раз добре перемішайте.
- Покладіть у каструлю кукурудзу та варіть 20 хвилин під кришкою.
Смачного!
Смак буде наче у свіжої: як правильно заморозити зелень на зиму.

