Усі подумають, що ви все життя були кондитером: рецепт фантастичної галети-чизкейка з персиками
Усі подумають, що ви все життя були кондитером: рецепт фантастичної галети-чизкейка з персиками

Усі подумають, що ви все життя були кондитером: рецепт фантастичної галети-чизкейка з персиками

Галета-чизкейк з перчиками – це той десерт, за яким ви точно можете бути впевненими: від нього не залишиться навіть найменшого шматочка. 24 Канал пропонує насолодитися витонченим смаком з рецептом переможниці "МастерШеф" Валерії Матрохіної, яким вона поділилася у своєму TikTok.

Як приготувати галету-чизкейк з персиками?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 8 – 10 листів тіста філо;
– 70 грамів розтопленого масла;
– 250 грамів вершкового сиру;
– 1 яйце;
– 50 грамів цукрової пудри;
– 5 персиків;
– мигдальні пелюстки.

Як приготувати чизкейк з персиками: відео

Приготування:

  1. З’єднайте сир, жовток і цукрову пудру. Ретельно вимішайте до ніжної кремової консистенції. Для аромату можна додати ваніль або дрібку тертої лимонної цедри.
  2. Розділіть тісто філо на окремі листи. Кожен щедро змастіть розтопленим маслом і викладайте їх один на одного під невеликим кутом, утворюючи форму віяла.
  3. У центрі розмістіть сирну масу, розподіливши її у вигляді кола товщиною приблизно 1 сантиметр.
  4. Зверху покладіть шматочки персика, злегка змастіть їх маслом.
  5. Край тіста загорніть, формуючи бортик, і змастіть його білком. Посипте поверхню мигдальними пелюстками.
  6. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30 – 35 хвилин, доки тісто не стане золотистим і хрустким.
  7. Перед подачею можна посипати цукровою пудрою.

Смачного!

А якщо маєте вдома свіжі ягоди – обовʼязково приготуйте ягідну панакоту. Вона виходить дуже ніжною та абсолютно не шкодить фігурі.

Джерело матеріала
loader
loader