/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F1cdeb0dd0d627eb64ae8a7c9ecefd9a2.jpg)
Воно зникає за 5 хвилин – хоч скільки заготуй: як замолити сало гарячим способом
Головне – правильно обрати сало. Його товщина повинна бути 5 – 6 сантиметрів, а сам продукт повинен бути мʼяким. Тоді ви отримаєте закуску, яка зникає зі столу просто миттєво, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Як засолити сало гарячим способом?
- Час: 30 хвилин + засолювання
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– сало;
– вода;
розсіл (на 1 літр води):
– 2 лаврових листи;
– 16 горошин духмяного перцю;
– 1 чайна ложка чорного перцю горошком;
– 8 зубчиків часнику;
– 8 столових ложок крупної солі.
Приготування:
- Сало повністю заливаємо водою – саме така кількість рідини нам потрібна. Зливаємо і використовуємо як основу для маринаду.
- Сало нарізаємо зручними шматками або кубиками, шарами вкладаємо з часником у каструлю.
- Воду для маринаду кипʼятимо, додаємо решту інгредієнтів та знімаємо з вогню через 5 хвилин після закипання.
- Через 10 хвилин заливаємо сало маринадом, зверху ставимо прес. Залишаємо на 3 дні при кімнатній температурі.
- Можна їсти одразу по готовності або заморозити на потім.
Смачного!
Обовʼязково потурбуйтеся про те, щоб заготувати баклажани на зиму. Їх можна не лише консервувати, а й морозити.

