Такі зелені помідори ви ще не куштували: закуска з хрусткою скоринкою, що готується за 10 хвилин
Такі зелені помідори ви ще не куштували: закуска з хрусткою скоринкою, що готується за 10 хвилин

Такі зелені помідори ви ще не куштували: закуска з хрусткою скоринкою, що готується за 10 хвилин

Домашні будуть приємно здивовані

Зазвичай зелені помідори консервують. Але це зовсім не єдиний спосіб їх використати. Зелені помідори можна посмажити й тоді з них вийде смачна закуска з хрусткою скоринкою.

Рецептом поділилась авторка YouTube-каналу "Готую з любов'ю".

Інгредієнти:

  • зелені помідори — 5 шт.;
  • яйце — 1 шт.;
  • кефір — 125 г;
  • борошно — 80 г;
  • панірувальні сухарі — 50 г;
  • олія — 1 л;
  • сіль/перець.

Як приготувати смажені зелені помідори

  1. Змішайте кефір та яйце в одній посудині. У іншій посудині змішайте борошно, панірувальні сухарі та сіль з перцем.
  2. Наріжте помідори товщиною приблизно 8 мм. Спочатку покрийте їх яєчною сумішшю, а потім добре обваляйте в суміші з борошна.
  3. Налийте олію у високу каструлю та підігрійте її на великому вогні.
  4. Опускайте по декілька помідорних кружечків у фритюр та обсмажуйте їх по 2-3 хвилини, поки вони не стануть хрусткими.
  5. Готові смажені помідори викладіть на паперові рушники, щоб забрати зайву олію.
Джерело матеріала
loader
loader