Найпростіший рулет з яблуками: без зайвих кроків, завжди вдається
Найпростіший рулет з яблуками: без зайвих кроків, завжди вдається

Найпростіший рулет з яблуками: без зайвих кроків, завжди вдається

Швидка випічка для сімейного чаювання

Яблуко — один із найулюбленіших і найпопулярніших фруктів у випічці. З нього готують пироги, шарлотки, варення, штруделі, смузі, а ще — смачний десерт з трьох інгредієнтів без клопоту. Але сьогодні ми пропонуємо дещо інше: класичний яблучний рулет.

Ніжне бісквітне тісто, соковиті яблука та простота приготування роблять його ідеальним варіантом для домашнього чаювання. Готується швидко, а смак — як у дитинстві! Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "polli_cooking".

Як приготувати яблучний рулет

Інгредієнти:

  • яйця — 4 шт.;
  • цукор — 100 г;
  • цукор ванільний — 1 ч. л.;
  • борошно — 120 г;
  • розпушувач — 0,5 ч. л.;
  • яблука — 4–5 шт.;

Спосіб приготування:

  1. Збити яйця з цукром і ванільним цукром до побіління.
  2. Ввести борошно з розпушувачем, акуратно перемішати до однорідності.
  3. Натерти яблука на тертці, за потреби додати трохи цукру.
  4. Викласти яблука на деко з силіконізованим пергаментом, розрівняти.
  5. Зверху вилити тісто, розподілити рівномірно, випікати 10–15 хв при 180°C.
  6. Готовий корж перевернути, зняти пергамент і ще гарячим згорнути в рулет.
Джерело матеріала
loader
loader