В минулому їх готували у кожному домі: як зробити горохляники
В минулому їх готували у кожному домі: як зробити горохляники

В минулому їх готували у кожному домі: як зробити горохляники

Українська кулінарна культура – це смачні шедеври з простих інгредієнтів та невибагливе приготування. 24 Канал пропонує вкотре у цьому переконатися, приготувавши горохляники за рецептом з TikTok vikysia.ua.

Як приготувати горохляники?

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 пачка гороху (800 грамів);
– 1 склянка борошна;
– 2 цибулини;
– сіль, перець до смаку;
– 1 яйце.

Як приготувати горохляники: відео

Приготування:

  1. Відваріть горох відповідно до вказівок на упаковці.
  2. Цибулю очистьте та наріжте кубиками, після чого обсмажте на гарячій сковороді до золотистості.
  3. Відцідіть горох через друшляк і додайте до нього підсмажену цибулю, борошно, яйце, сіль і перець.
  4. Сформуйте котлетки та обсмажуйте їх на добре розігрітій сковороді до утворення рум’яної скоринки. Кришкою накривати не потрібно.
  5. Подавайте страву зі сметаною або грецьким йогуртом.

Смачного!

Справжній делікатес можна приготувати навіть з субпродуктів. Зірковий Олександр Педан показав, як смачно приготувати сердечка у соєвому соусі.

Джерело матеріала
loader