/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe8a341c10fdd2383c60a344e5b2542d2.png)
Готуємо сезонний теплий салат з телятиною: ідеальний перекус для сімейного обіду
Осінній час - ідеальний для теплих та ситних і водночас легких страв.Теплий салат з телятиною поєднує ніжне м'ясо та свіжі овочі, а апетитна заправка створює ідеальний баланс смаку.Це вдалий варіант перекусу для сімейного обіду.250 г телятини1 невеликий баклажан1 болгарський перець (я брала по половині червоного і жовтого)салат айсбергфіолетова цибулякунжут1 ст. л крохмалюсільперецьЗаправка:3 ст. л оливкової олії2 ст. л соєвого соусу2 ст. л лимонного соку1 ч. л медупетрушкаТелятину нарізати тонкими смужками, посолити, поперчити, додати крохмаль і перемішати. Баклажан і перець також нарізати смужками. Баклажан обсмажити на олії 2-3 хвилини, додати перець і смажити ще хвилин 5.Телятину обсмажити на добре розігрітій сковорідці протягом 3-4 хвилин. Для заправки змішати всі інгредієнти.Зібрати салат. В глибоку тарілку викласти айсберг, тонко нарізану фіолетову цибулю, тоді обсмажені овочі і телятину. Полити заправкою і посипати кунжутом.
