/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F790ce15500052a9476f3894ee181229d.jpg)
Гриби, природа і господарство: гуцул з Карпат розриває інтернет кадрами зі свого життя в горах
Блогер Назар Шатрук, який називає себе "Амбасадором Гуцульщини", грибним експертом і гідом, захоплює аудиторію в мережі своїми відео про життя в Карпатах. Його ролики про гори та буденність набирають тисячі переглядів.
Хлопець розповідає про свою рутину в українських Карпатах та ділиться історіями у соціальній мережі TikTok.
В одному з відео блогер повідомив, що його Reels в Instagram приніс йому 30 тисяч підписників і понад 700 тисяч вподобайок. У ньому він розказує та показує, що ходить про гриби та веде господарство. Схоже відео він опублікував і в TikTok, його переглянули понад 90 тисяч користувачів.
"Я гуцул, живу в Карпатах, ґаздую, ходжу по гриби, показую, як веду своє господарство, знімаю влоги про свої рідні Карпати. Може своїми відео я когось надихну такими речами, як життя на природі, серед просторів і краси", — сказав Назар.
Блогер знімає про життя в горах
У хлопця понад 15 тисяч підписників у TikTok, а в Instagram за ним стежать 73 тисячі людей. Він називає свій блог "Світ очима гуцулів" і займається не тільки зйомкою відео, а також продажем екотоварів із Карпат.
Реакції людей
Користувачі у TikTok залишають різноманітні коментарії під відео хлопця. Зокрема, пишуть, як люблять гори та питають, чи можна придбати гриби, хати, або навіть приїхати в гості:
- "Хочу бути вашою сусідкою";
- "Можна до Вас приїхати? Я би стільки там смачного приготувала";
- "Молодець, що так щиро любиш свій край";
- "Люблю свою рідну Полтавщину, але наші Карпати — це щось магічне. Туди хочеться повертатись знову і знову. Дякую тобі";
- "Карпати — моя любов".
Нагадаємо, раніше Фокус писав, що:
- Карпати — це не лише Говерла та Буковель. Разом із мандрівником Андрієм Бондіком Фокус зібрав п’ять локацій, де треба побувати кожному.
- У Карпатах популярною стравою є деруни по-гуцульськи. Їдять їх за традицією із густою сметаною або ряжанкою (пахтою). Іноді до сметани додають пересмажені з цибулею гриби, заправлені мукою.
Крім того, лікарка переїхала з Києва в село в горах, де народилася. Вона мріє, щоб це місце розвивалось.

